Get Adobe Flash player

 

Obveščamo vas, da 4. tekmovalna predstava “Najlepše, najboljše in najbolj slečene”, ki je bila predvidena v petek, 3. novembra, ob 19.30, zaradi poškodbe v ansamblu, odpade.

Namesto tega, si boste lahko ogledali vznemirljivo in pretresljivo monodramo o genialnem džezovskem pianistu Dannyju Boodmanu T. D. Lemonu Devetstotem, “DEVETSTO“, v kateri se nam bo predstavil igralec in gledališki pedagog Kristian Koželj, na klavirju pa se mu bo pridružil pianist Aljaž Šumej. Predstava bo del spremljevalnega programa 25. Novačanovih gledaliških srečanj 2017. VABLJENI!

 

Konec avgusta je premiero doživela monodrama po besedilu italijanskega pisatelja , muzikologa in filozofa Alessandra Baricca o genialnem džezovskem pianistu Dannyju Boodmanu T. D. Lemonu Devetstotem, rojenem na čezoceanskem parniku, na katerem je tudi odrasel. Je metafora za umetnika, ki se ne prepoznava v tradicionalnem načinu življenja. Ostaja na pol poti med različnimi svetovi, in čeprav nikoli ne stopi na kopno, pozna vsak kotiček tega sveta. 

 

 

Comments are closed.

Najdi nas na Facebooku

E-novice

Prijavite se na e-novice

* indicates required

Fotoutrinki