Get Adobe Flash player

 

Slovenija se s Tednom ljubiteljske kulture, ki bo potekal med 12. in 21. majem, pridružuje evropskim državam, ki se vsako leto poklonijo ljubiteljskim kulturnim ustvarjalcem ter opozorijo na pomen, kakovost in množičnost ljubiteljske kulture v sodobni družbi.

 

Vseslovenski Teden ljubiteljske kulture zaznamujejo kulturni dogodki, ki jih po vsej Sloveniji in v zamejstvu, v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Slovenije in preko območnih izpostav JSKD, pripravljamo skupaj s številnimi kulturnimi društvi in njihovimi zvezami, kulturnimi zavodi, lokalnimi skupnostmi, šolami, vrtci, knjižnicami, muzeji …

 

V Gledališču Zarja Celje letos pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v torek, 16. maja, ob 17.00. V okviru le tega boste lahko spremljali vajo, se srečali z igralci, si pogledali naše prostore in tako spoznali, kaj vse, kako in zakaj počnemo na odru, za in pod njim. Predstavili vam bomo torej delo v ljubiteljskem gledališču še z drugega zornega kota, ki ste ga kot gledalci sicer navajeni. Vljudno vabljeni na zanimivo in edinstveno druženje z nami!

 

Comments are closed.

Najdi nas na Facebooku

E-novice

Prijavite se na e-novice

* indicates required

Fotoutrinki